Klimatherm, dat is vooruitgang
in de breedste zin van het woord.

Installatie van sanitair

Klimatherm is jouw installateur voor elke klus, bij renovatie, of nieuwbouw. Gaande van een nieuwe kraan in de keuken tot een nieuwe douche in de badkamer. Het is zo gefikst!

Contacteer ons
Verwarmen van je woning of zaak

Verwarmen van je woning of zaak

Een huis volledig voorzien van een nieuwe verwarming? Of vloerverwarming voor de winkel? We zetten in op (ecologische) oplossingen om te verwarmen gaande van een traditionele gasketel tot een ecologische warmtepomp of warmtepompboiler.

Contacteer ons
Koelen van je woning of zaak

Koelen van je woning of zaak

Je merkte het vast zelf al, we ervaren steeds warmere en langere zomers. Airconditioning wordt alsmaar vaker geplaatst zowel bij professionelen als particulieren.

Wanneer je kiest voor een airconditioningsysteem in huis of zaak kies je hierdoor bijkomend ook voor de regeling van de luchtvochtigheid en de zuivering van de lucht in je ruimtes het hele jaar door.

Contacteer ons

Ventileren van je woning of zaak

Slimme concepten zoals ventilatie zorgen voor een gezond binnenklimaat doorheen alle seizoenen. Een goed systeem zorgt voor een constante toevoer van verse buitenlucht en afvoer van vervuilde binnenlucht. Met een optimale temperatuur en optimale luchtkwaliteit als resultaat.

Contacteer ons
Totaal installatie of renovatie

Totaal installatie of renovatie

Een badkamer kan jarenlang meegaan, maar smaken veranderen en ook leidingen slijten na verloop van tijd. We begeleiden jouw badkamerrenovatie van A tot Z met een ruim aanbod aan kwalitatieve materialen en een vlotte installatie.

Je bent bij Klimatherm aan het juiste adres voor je droombadkamer, tot in de mooiste details afgewerkt.

Contacteer ons
Erkende warmtepomp & zonneboiler installateur

Erkend warmtepomp & zonneboiler installateur

De reden waarom je zou kiezen voor een warmtepomp of zonneboiler? Energie uit de lucht, uit het grondwater en de aarde zijn vrij beschikbaar en een zekerheid. Je hebt bijkomend slechts 25% elektriciteit nodig om je systeem aan te drijven. Heb je zonnepanelen op je woning? Dan is het een volledige win-win situatie!

Klimatherm is één van de weinige gecertificeerde Rescert installateurs van warmtepompen en warmteboilers in Nieuwpoort en omstreken. Je kiest voor betrouwbaarheid en professionaliteit wanneer je systeem door ons wordt geïnstalleerd. Bijkomend is het een voorwaarde om je VerbouwPremie aan te vragen bij de Vlaamse Overheid.

Contacteer ons
Onderhoud en keuring met attest

Onderhoud en keuring met attest

De keuring van je centrale verwarming is een verplichting in België voor het in gebruik nemen van je nieuwe installatie. Maar je moet ook je cv-ketel regelmatig laten nakijken, afhankelijk van de ouderdom van je installatie en het type. Het enige wat jij moet doen is een afspraak maken met Klimatherm, wij doen de rest.

Contacteer ons
Service en depanneren

Service en depanneren

Verwarmingsketel stuk, of een verstopping in de leidingen? Het kan ook jou overkomen. Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. We staan 24/7 voor je klaar om de juiste oplossing aan te reiken voor jouw probleem.

Contacteer ons