Klimatherm, dat is vooruitgang
in de breedste zin van het woord.

Over Klimatherm

Een vakman die met je meedenkt.

Iedereen droomt van een mooie badkamer of keuken, of je nu bouwt of verbouwt. Het installeren van je sanitair gebeurt met de grootste zorg door Klimatherm. De hoge afwerkingsgraad is een plezier voor het oog en door de perfecte installatie kan je 100% vertrouwen op je systemen.

Ook in de rest van het huis zorgen we voor jouw comfort. Er zijn tegenwoordig heel wat mogelijkheden om je huis te verwarmen, koelen of ventileren. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen wij jou op maat adviseren. We kijken steeds naar jouw noden en budget om de beste oplossing te voorzien op lange termijn.

Het stijgende bewustzijn rond duurzaamheid, maar ook de torenhoge energieprijzen zorgen ervoor dat je niet meer zomaar blindelings grijpt naar de klassieke HVAC-installaties.

Eenmaal we een plan van aanpak hebben opgemaakt gaan we aan de slag bij jou thuis of in de zaak. We streven ernaar dat jij als klant altijd een maximaal resultaat ervaart met een minimum aan (kop)zorgen gedurende de werken.

Bijkomend worden alle systemen gekeurd, zodat je huis of zaak conform alle regelgeving is en jij op je twee oren kan slapen.

En daar stopt het niet, want klant bij Klimatherm dat blijf je voor het leven. Met onze flexibele depannage service en de ultrasnelle nooddienst blijven we je ook in de toekomst bijstaan.